Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille
- 250 g de fromage blanc, 20% m.g.
- 250 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
Le crémet (le jour même)
- 4 blancs d'œufs
- 30 g de sucre en poudre
- 1 c. à soupe de sucre vanillé maison
La compotée d'abricots
- 400 g d'abricots frais, coupés en deux
- 1 c. à soupe de miel
- 1 c. à soupe de sucre vanillé maison
Le coulis de framboises
- 150 g de framboises fraîches
- 50 g de sucre en poudre
- 80 g d'eau
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 950.6 kJ / 226.8 kcal
- Eiwitten
- 5.8 g
- Koolhydraten
- 25.2 g
- Vetten
- 11.6 g
- Vezels
- 2.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fontainebleaux et coulis de cerises
4 Std. 40 Min
Riz au lait au coulis de framboises
50 dk
Crème d'amande aux raisins
1h 40min
Riz au lait et coulis d’abricots à la fleur d’oranger
1h
Pannacotta au coulis de mangue
4h 15min
Mousse d'abricot aux amandes
Pas d’évaluation
Faisselle et coulis d'abricot à la cardamome verte
24h
Mousse à l'abricot
3sa 30 dk
Crème renversée au caramel
4sa 50 dk
Mousse aux pommes
40min
Coulis de fruits
10min
Aumônière de pommes et caramel au beurre salé
40min