Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le pâté de lapin
- 500 g de viande de lapin, en morceaux
- 200 g de chair à saucisse
- 2 œufs
- 4 brins d'estragon frais, équeutés et ciselés
- 2 c. à café de cognac
- 1 c. à café bombée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 c. à café rase de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
La pâte
- 2 pâtes brisées maison
- farine de blé, pour fariner
- 1 œuf battu à la fourchette, pour la soudure et la dorure
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1581.9 kJ / 379.6 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 19.5 g
- Vetten
- 24.7 g
- Vezels
- 1.1 g
Alternatieve recepten
Pâté de lapin
2 godz. 35 min
Pâté de campagne au foie gras
48hod.
Poule au pot béarnaise
2 Std. 15 Min
Feuilletés d'escargots aux pleurotes
2 godz. 45 min
Pâté en croûte (Espagne)
6h 15min
Pâté de campagne
48hod.
Minichoux farcis au veau, parmesan et noisettes
1u. 30min
Pâté de campagne aux baies de genièvre
24 godz.
Pâté périgourdin
48hod.
Pâté en croûte
7h 45min
Gâteau de foie de volaille et coulis de tomate aux olives
1u. 15min
Saucisson brioché de Lyon
3 Std. 25 Min