Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le pâté de lapin
- 500 g de viande de lapin, en morceaux
- 200 g de chair à saucisse
- 2 œufs
- 4 brins d'estragon frais, équeutés et ciselés
- 2 c. à café de cognac
- 1 c. à café bombée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 c. à café rase de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
La pâte
- 2 pâtes brisées maison
- farine de blé, pour fariner
- 1 œuf battu à la fourchette, pour la soudure et la dorure
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1581.9 kJ / 379.6 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 19.5 g
- Vetten
- 24.7 g
- Vezels
- 1.1 g
Alternatieve recepten
Pâté lorrain
15hod. 30min
Pâté de lapin
2h 35 min
Galantine de poulet au foie gras
48j
Rillettes de lapin
12h
Baba au rhum
3h
Terrine de lapin aux fruits secs et pistaches
6h 30min
Pâté en croûte (Espagne)
6 Std. 15 Min
Pâté de campagne
48j
Terrine de lapin aux herbes
24h
Terrine de pintade aux pistaches
24h
Sauce gribiche
15min
Pâté en croûte
7u. 45min