Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le pâté de lapin
- 500 g de viande de lapin, en morceaux
- 200 g de chair à saucisse
- 2 œufs
- 4 brins d'estragon frais, équeutés et ciselés
- 2 c. à café de cognac
- 1 c. à café bombée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 c. à café rase de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
La pâte
- 2 pâtes brisées maison
- farine de blé, pour fariner
- 1 œuf battu à la fourchette, pour la soudure et la dorure
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1581.9 kJ / 379.6 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 19.5 g
- Vetten
- 24.7 g
- Vezels
- 1.1 g
Alternatieve recepten
Terrine de lapin aux herbes
24h
Terrine de porc aux fruits secs et aux épices douces
72h
Pâté de lapin
2h 35min
Pâté en croûte (Espagne)
6 Std. 15 Min
Pâté de campagne aux baies de genièvre
24h
Terrine de campagne
25 Std. 15 Min
Pâté de campagne
48h
Terrine de canard
24h
Terrine de lapin aux fruits secs et pistaches
6 godz. 30 min
Galantine de poulet au foie gras
48h
Pâté de campagne au foie gras
48h
Minifeuilletés aux escargots
50 Min