Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de poitrine de porc
- 2 - 3 cuisses de canard désossées (environ 600 g de chair)
- 2 c. à café de gros sel
- 1 c. à café de poivre 5 baies,moulu gros
- 1 c. à café de quatre-épices
- 1 c. à café de feuilles de thym frais
- 150 g d'oignon (1 gros), coupé en quatre
- 250 g d'eau
- Voeding
- per 20 g
- Calorieën
- 255 kJ / 62 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 0 g
- Vetten
- 5 g
Alternatieve recepten
Terrine de lapin aux herbes
24h
Terrine de campagne
4h 30min
Rillettes de canard
2 Std. 30 Min
Pâté de lapin
2 godz. 35 min
Pâté de campagne aux baies de genièvre
24h
Terrine de campagne
25 godz. 15 min
Rillettes de porc tradition
12 Std.
Rillettes de lapin
12 Std.
Pâté de campagne
48h
Rillettes aux restes de pot-au-feu
2 Std. 30 Min
Pâté de Pâques
2 godz.
Filet mignon séché aux herbes de Provence
480h 20min