Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de poitrine de porc
- 2 - 3 cuisses de canard désossées (environ 600 g de chair)
- 2 c. à café de gros sel
- 1 c. à café de poivre 5 baies,moulu gros
- 1 c. à café de quatre-épices
- 1 c. à café de feuilles de thym frais
- 150 g d'oignon (1 gros), coupé en quatre
- 250 g d'eau
- Voeding
- per 20 g
- Calorieën
- 255 kJ / 62 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 0 g
- Vetten
- 5 g
Alternatieve recepten
Foie gras de canard
72h
Rillettes de canard
2 Std. 30 Min
Filet mignon séché aux herbes de Provence
480h 20min
Rillettes de porc au cidre
2 Std.
Rillettes de lapin
12h
Terrine de campagne
4 godz. 30 min
Pâté de campagne aux baies de genièvre
24h
Pâté en croûte (Espagne)
6óra 15p
Rillettes de poulet
6h
Délice de foies au riesling
2h 50min
Rillettes de porc tradition
12h
Rognons de veau sauce madère
20min