Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de poitrine de porc
- 2 - 3 cuisses de canard désossées (environ 600 g de chair)
- 2 c. à café de gros sel
- 1 c. à café de poivre 5 baies,moulu gros
- 1 c. à café de quatre-épices
- 1 c. à café de feuilles de thym frais
- 150 g d'oignon (1 gros), coupé en quatre
- 250 g d'eau
- Voeding
- per 20 g
- Calorieën
- 255 kJ / 62 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 0 g
- Vetten
- 5 g
Alternatieve recepten
Rognons de veau sauce madère
20min
Pâté de campagne
48 godz.
Rillettes de poulet
6 Std.
Foie-gras mi-cuit
50 godz.
Rillettes de lapin
12 Std.
Mousse de foies de volaille aux fruits secs
7h 30min
Terrine de pintade aux pistaches
24h
Rillettes de canard
2h 30min
Terrine de foies de volaille au porto
5 godz. 50 min
Rillettes de porc au cidre
2h
Rillettes de porc tradition
12 Std.
Mousse de foie de volaille au porto
72u.