Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de poitrine de porc
- 2 - 3 cuisses de canard désossées (environ 600 g de chair)
- 2 c. à café de gros sel
- 1 c. à café de poivre 5 baies,moulu gros
- 1 c. à café de quatre-épices
- 1 c. à café de feuilles de thym frais
- 150 g d'oignon (1 gros), coupé en quatre
- 250 g d'eau
- Voeding
- per 20 g
- Calorieën
- 255 kJ / 62 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 0 g
- Vetten
- 5 g
Alternatieve recepten
Rillettes de porc tradition
12h
Terrine de lapin aux herbes
24u.
Terrine de foies de volaille au porto
5 Std. 50 Min
Rillettes de porc au cidre
2h
Pâté de campagne
48u.
Terrine de campagne
4u. 30min
Pâté périgourdin
48u.
Tourtes au porc et champignons
1h 30min
Foie gras de canard
72h
Mousse de foie de volaille au porto
72h
Pâté en croûte (Espagne)
6u. 15min
Rillettes de canard
2h 30min