Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g de viande de lapin en morceaux (le devant, avec les os. Voir "Conseil(s)")
- 20 g de beurre
- 100 g de vin blanc sec
- 200 g d'eau
- 1 c. à café bombée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 150 g de graisse de canard
- 1 c. à soupe de cognac
- 1 c. à soupe rase de romarin frais
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1082.4 kJ / 260.6 kcal
- Eiwitten
- 10.5 g
- Koolhydraten
- 0.5 g
- Vetten
- 23.8 g
- Vezels
- 0.5 g
Alternatieve recepten
Foie gras de canard
72 godz.
Pâté de lapin
2 Std. 35 Min
Mousse de foie de volaille au porto
72 godz.
Terrine de campagne
4 Std. 30 Min
Pâté de campagne au foie gras
48h
Pâté en croûte (Espagne)
6h 15 min
Terrine de lapin aux herbes
24h
Rillettes de poulet
6h
Terrine de canard
24h
Sauce gribiche
15 min
Terrine bressane
24h
Rillettes de porc tradition
12h