Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g de viande de lapin en morceaux (le devant, avec les os. Voir "Conseil(s)")
- 20 g de beurre
- 100 g de vin blanc sec
- 200 g d'eau
- 1 c. à café bombée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 150 g de graisse de canard
- 1 c. à soupe de cognac
- 1 c. à soupe rase de romarin frais
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1082.4 kJ / 260.6 kcal
- Eiwitten
- 10.5 g
- Koolhydraten
- 0.5 g
- Vetten
- 23.8 g
- Vezels
- 0.5 g
Alternatieve recepten
Terrine de foies de volaille au porto
5h 50min
Mousse de foie de volaille au porto
72h
Rognons de veau sauce madère
20min
Pâté de lapin
2 godz. 35 min
Rillettes de porc et de canard
7hod.
Pâté en croûte (Espagne)
6 Std. 15 Min
Pâté de campagne aux baies de genièvre
24h
Pâté de lapin en croûte
5h 30 min
Pâté de campagne
48 Std.
Mousse de foies de volaille aux fruits secs
7 godz. 30 min
Rillettes de truite
3ωρ. 30 λεπτ.
Mousse de foies de volaille aux pistaches
24 Std. 20 Min