Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g de viande de lapin en morceaux (le devant, avec les os. Voir "Conseil(s)")
- 20 g de beurre
- 100 g de vin blanc sec
- 200 g d'eau
- 1 c. à café bombée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 150 g de graisse de canard
- 1 c. à soupe de cognac
- 1 c. à soupe rase de romarin frais
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1082.4 kJ / 260.6 kcal
- Eiwitten
- 10.5 g
- Koolhydraten
- 0.5 g
- Vetten
- 23.8 g
- Vezels
- 0.5 g
Alternatieve recepten
Terrine de canard
24 Std.
Pâté de campagne
48 godz.
Terrine de lapin aux herbes
24 Std.
Terrine de pintade aux pistaches
24 Std.
Pâté de lapin
2h 35min
Rillettes de canard
2 Std. 30 Min
Rillettes de truite
3 Std. 30 Min
Rillettes de porc et de canard
7h
Potjevleesch (terrine de Dunkerque à la viande)
12 Std.
Mousse de foie de volaille au porto
72h
Terrine bressane
24 Std.
Rillettes de porc tradition
12 Std.