Compatibele versies
Menu 2 - Huîtres chaudes au sabayon de Vouvray et douceur de carotte
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g de carotte, coupée en morceaux
- 200 g d'eau
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre, à ajuster en fonction des goûts
- 12 huîtres creuses, n°3
- 450 g de gros sel, pour poser les huîtres
- 60 g de beurre
- 1 petite échalote
- 3 jaunes d'oeufs
- 50 g de Vouvray pétillant
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 559 kJ / 135 kcal
- Eiwitten
- 3.5 g
- Koolhydraten
- 3.3 g
- Vetten
- 11.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Foie gras de canard
72 Std.
DECEMBRE - Coquille Saint-Jacques bretonne de Marguerite - Eric Robert
1sa 30 dk
Entrée : huîtres en écume de lard
55 Min
Nage de crustacés au champagne
1 Std. 5 Min
Huîtres gratinées au pineau des Charentes
45 Min
Sabayon au vouvray
15 Min
Eclairs au foie gras
3 Std. 15 Min
Huîtres chaudes, crème à l'échalote
40 dk
Sauce gribiche
15 Min
Sauce rouille
10 Min
Coquille Saint-Jacques gratinée
45 Min
Lotte et crevettes à l'américaine
1 Std. 15 Min