Compatibele versies
Menu 2 - Huîtres chaudes au sabayon de Vouvray et douceur de carotte
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g de carotte, coupée en morceaux
- 200 g d'eau
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre, à ajuster en fonction des goûts
- 12 huîtres creuses, n°3
- 450 g de gros sel, pour poser les huîtres
- 60 g de beurre
- 1 petite échalote
- 3 jaunes d'oeufs
- 50 g de Vouvray pétillant
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 559 kJ / 135 kcal
- Eiwitten
- 3.5 g
- Koolhydraten
- 3.3 g
- Vetten
- 11.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Carpaccio de saint-jacques
45p
Sauce gribiche
15 min
Sauce périgourdine
35 Min
Pannacotta aux œufs de saumon
3h
Pannacottas langoustines et pamplemousse
3h 25min
Huîtres chaudes, crème à l'échalote
40p
Menu bluffant - Foie gras truffé à la vapeur et chutney de mangue épicé
13h 30min
Foie gras d'oie à la truffe
72 Std.
Velouté de cocos de Paimpol aux moules
1 Std.
Cuillères de langoustine au cognac
35 Min
Pannacotta de bisque de homard aux pinces de crabe
2 Std. 20 Min
Foie gras de canard
72 Std.