Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g de vin blanc liquoreux
- 120 g de sucre en poudre
- 6 jaunes d'œufs
- 600 g de fruits rouges frais variés (fraises, cerises, framboises, mûres, myrtilles...)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 878 kJ / 209 kcal
- Eiwitten
- 4.5 g
- Koolhydraten
- 26.2 g
- Vetten
- 6.7 g
- Vezels
- 4.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sabayon au citron
15min
Sauce béarnaise
20 min
Blancs-mangers aux amandes et compotée de fraises
4 Std. 40 Min
Galette des Rois pistache griotte
1 Std. 20 Min
Sabayon aux abricots et aux amaretti
20 min
Sabayon au vouvray
15min
Gratin aux fruits rouges
20 min
Sabayons gratinés aux fruits rouges et financiers
55min
Sabayon sucré
30 min
Sabayon de fruits exotiques
30 min
Soufflés poires roquefort
1h
Sabayon gratiné aux clémentines
25min