Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g de vin blanc liquoreux
- 120 g de sucre en poudre
- 6 jaunes d'œufs
- 600 g de fruits rouges frais variés (fraises, cerises, framboises, mûres, myrtilles...)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 878 kJ / 209 kcal
- Eiwitten
- 4.5 g
- Koolhydraten
- 26.2 g
- Vetten
- 6.7 g
- Vezels
- 4.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Royale de crevettes grises, mousse de potiron
1 Std. 30 Min
Saumon sauce gribiche
35 Min
Soufflé aux agrumes
30 Min
Sabayon à la liqueur à l'orange
15 Min
Carpaccio de saint-jacques et crème au cresson
2 Std. 35 Min
Sabayon sucré
30 Min
Gratin de raisin en sabayon
20 Min
MAI Asperges, saint-jacques et sabayon aux herbes - Christophe Aribert
40 Min
Sabayons gratinés aux fruits rouges et financiers
55 Min
Gratin aux fruits rouges
20 Min
Sabayon de fruits exotiques
30 Min
Saint-jacques à la crème sur lit de poireaux
30 Min