Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g de raisins rouges, épépinés et réserver 10 grains de raisins pour la finition
- 1 sachet d'agar-agar (1 g)
- 250 g de crème liquide entière, très froide
-
100
g de roquefort, coupé en morceaux
of 100 g de fromage à pâte persillée (bleu), coupé en morceaux - 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 70 g de cerneaux de noix
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1437 kJ / 346 kcal
- Eiwitten
- 6.3 g
- Koolhydraten
- 18.7 g
- Vetten
- 27.8 g
- Vezels
- 1.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cuillères de boudin blanc et pain d'épices sur confit d'oignons
55 Min
Mousses de betterave en deux façons
15 Min
Pannacotta de bisque de homard aux pinces de crabe
2 Std. 20 Min
Verrine saumon-endive
10 Min
Mousse de jambon, épinards et œuf de caille
3 Std. 30 Min
Bavarois crabe-avocat-gelée de pamplemousse, tuile au parmesan
3 Std. 15 Min
Crème de haricots blancs au jambon sec
15 Min
Verrine de chèvre, fruits secs et tomates séchées
2 Std. 15 Min
Pannacotta aux œufs de saumon
3u.
Bavarois d'asperge
15 Min
Ballotine comme un macaron
25min
Verrines à l'italienne
3 Std. 25 Min