Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 gousses d'ail
- 150 g d'oignons, coupés en deux
- 2 c. à café de paprika doux en poudre
- 2 - 3 gouttes de sauce au piment, type Tabasco®, à ajuster en fonction des goûts
- 1 feuille de laurier
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 250 g d'huile d'olive
- 400 g de moules, brossées et nettoyées, cuites et décoquillées (soit environ 1800 g de moules fraîches)
- 40 g de vinaigre de vin rouge
- Voeding
- per 10 portions
- Calorieën
- 733 kJ / 177 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salade aux calamars, crevettes et moules
30min
Coquillages en vapeur de citron et salade de roquette
1 Std.
Mouclade
1 Std.
Acras de morue
13 Std.
Moules à la bretonne
55 min
Pâté périgourdin
48 Std.
Harengs marinés, pommes à l'huile
12 godz.
Marmite du pêcheur
50 Min
Moules farcies au beurre d'ail
35 min
Moules à la basquaise
55 min
Cotriade
1 Std.
Bouillabaisse
1h 15 min