Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Les tuiles de parmesan
- 50 g de parmesan, coupé en gros morceaux
- 5 g de graines d'anis vert
Les miettes de jambon cru
- 200 g de jambon cru sec, coupé en morceaux
Le sorbet au melon
- 500 g de chair de melon, bien mûr et parfumé, préalablement congelé en cubes à plat
- 20 g de porto blanc
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 blanc d'œuf
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 330 kJ / 78 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 3 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Verrine saumon, crevette, avocat et fromage frais
10min
Verrine aux trois poivrons
55 Min
Verrine de gelée de porto au melon
25 Min
Verrines printanières
25 Min
Verrines estivales
12 Std.
Verrine de gelée de pêche au thon et fines herbes
4 Std. 30 Min
Verrines de printemps aux légumes et jambon cru
1h 45min
Verrines melon, basilic et jambon de Bayonne
1 godz. 20 min
Verrine aux chèvre frais, noix, saumon fumé et cerises
20 min
Bavarois de roquefort au raisin rouge et aux noix
1 Std. 35 Min
Verrines "toutes vertes"
30 Min
Bavarois crabe-avocat-gelée de pamplemousse, tuile au parmesan
3 Std. 15 Min