Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Les tuiles de parmesan
- 50 g de parmesan, coupé en gros morceaux
- 5 g de graines d'anis vert
Les miettes de jambon cru
- 200 g de jambon cru sec, coupé en morceaux
Le sorbet au melon
- 500 g de chair de melon, bien mûr et parfumé, préalablement congelé en cubes à plat
- 20 g de porto blanc
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 blanc d'œuf
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 330 kJ / 78 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 3 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Eclairs saumon-Passion
2 godz.
Verrine de gelée de porto au melon
25min
Verrine de ratatouille et gelée de tomate
2 godz. 35 min
Verrines "toutes vertes"
30 min
Verrines melon, basilic et jambon de Bayonne
1 godz. 20 min
Rillettes roses de thon au pamplemousse
15min
Verrines estivales
12h
Verrine crème d'asperge verte et mimosa d'asperge aux œufs
1h 45min
Verrine saumon-endive
10min
Verrine de gelée de pêche au thon et fines herbes
4h 30min
Verrine saumon, crevette, avocat et fromage frais
10min
Verrine aux trois poivrons
55min