Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 jaunes d'œufs
- 40 g de sucre glace maison
- 50 g de jus de mandarine
-
15
g de Grand Marnier®
of 15 g de liqueur mandarine, type Mandarine Napoléon - 2 mandarines
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 153 kJ / 36 kcal
- Eiwitten
- 0.8 g
- Koolhydraten
- 4.8 g
- Vetten
- 1.4 g
- Vezels
- 0.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Verrine de chèvre, fruits secs et tomates séchées
2h 15 min.
Bavarois crabe-avocat-gelée de pamplemousse, tuile au parmesan
3u. 15min
Verrines à l'orange
1h 15min
Sabayon au citron
15min
Soupe de melon au marsala
2h 10min
Sabayon anisé
15min
Sabayon au cidre
15min
JANVIER - Crème caramel exotique - Eric Guérin
3h 45min
Verrine de fruits frais, fromage blanc et sablé breton
2h 15 min.
Sphère comme une orange sanguine
18 godz.
Sabayon aux raisins
15min
Sabayon de fruits exotiques
30min