Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La mousse de petits pois
- 300 g d'eau
- 10 feuilles de menthe fraîche
- 300 g de petits pois frais, écossés
- 2 g d'agar-agar (1 c. à café bombée ou 1 sachet)
- 100 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre noir moulu, à ajuster en fonction des goûts
Les choux
- 150 g d'eau
- 80 g de beurre doux
- 2 pincées de sel
- 120 g de farine de blé
-
3
gros œufs (63-73 g)
of 4 œufs de petite taille
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1289 kJ / 312 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bouchées de saint-jacques, noisettes et topinambours
50min
Pannacotta aux œufs de saumon
3h
Pannacotta exotique, épices-crevettes
2h 30min
Bouchées de pannacotta de tomates sur biscuits au chorizo
4h 45min
Gougères aux champignons de Paris
1h 30min
Bouchée croquante à l'abricot
24h 55min
Mousse de betterave et harengs marinés en brochette
1h 15min
Miniburgers terre et mer
4 Std.
Bavarois d'asperge
15 min
Verrines estivales
12 godz.
Eclairs saumon-Passion
2h
Mousses de betterave en deux façons
15 min