Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 - 3 gousses d'ail
- 2 - 3 brins de persil frais, équeutés
- 100 g d'huile d'olive
- 150 g d'oignons, coupés en morceaux
- 100 g de blancs de poireau, coupés en rondelles
- 600 g de ris d'agneau, coupés en morceaux (voir "Conseil(s)")
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 c. à soupe de paprika
- 50 g d'eau
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1700 kJ / 407 kcal
- Eiwitten
- 16.21 g
- Koolhydraten
- 2.6 g
- Vetten
- 36.84 g
- Vezels
- 0.93 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Aïoli traditionnel
10min
Sauce rouille
10min
Bouillabaisse
1 Std. 15 Min
Rognons de veau au xérès
25 Min
Calamar à la piperade
35min
Cabillaud façon aïoli
1h
Agneau au citron
1h 10min
Saint-jacques à la dieppoise - Laurent Clément
1h 30min
Pot-au-feu madrilène
2u. 20min
Mouclade
1h
Poulet de la "Mère Blanc"
1 Std. 15 Min
Rognons de veau sauce madère
20min