Apparaten en accessoires
Pavlova mangue-kiwi
Voorbereiding. 20min
Totaal 4u. 10min
6 portions
Ingrediënten
La meringue
-
4 blancs d'œufs
-
220 g de sucre glace maison
-
1 c. à café de sucre vanillé maison
La crème à la mangue et le décor de kiwis
-
120 g de mangue mûre en pulpe
-
300 g de crème liquide 35% m.g. très froide
-
6 kiwis émincés en fines rondelles
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
5 g
Calorieën
1619 kJ /
385 kcal
Vetten
18 g
Vezels
3 g
Koolhydraten
53 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Délicieuses pâtisseries
9 recepten
Frankrijk
Frankrijk
Misschien vind je het ook leuk...
Tarte au citron meringuée
1 godz. 10 min
Pannacotta au coulis de mangue
4 godz. 15 min
Tiramisu framboises-fraises
3 godz.
Mini-choux aux fraises
1 godz. 10 min
Grande pavlova fruits rouges et amandes
15 godz.
Minipavlovas
3 godz. 45 min
Fraisiers façon tiramisu
12 godz. 30 min
Pavlova aux figues
4 godz.
Pavlova à la grenade
3 godz.
Tarte au citron destructurée
20 min
Pannacotta à la mangue, coulis de framboises
2 godz. 30 min
Blanc-manger fraise rhubarbe
40 min