Apparaten en accessoires
Pavlova mangue-kiwi
Voorbereiding. 20min
Totaal 4u. 10min
6 portions
Ingrediënten
La meringue
-
4 blancs d'œufs
-
220 g de sucre glace maison
-
1 c. à café de sucre vanillé maison
La crème à la mangue et le décor de kiwis
-
120 g de mangue mûre en pulpe
-
300 g de crème liquide 35% m.g. très froide
-
6 kiwis émincés en fines rondelles
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
5 g
Calorieën
1619 kJ /
385 kcal
Vetten
18 g
Vezels
3 g
Koolhydraten
53 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Délicieuses pâtisseries
9 recepten
Frankrijk
Frankrijk
Misschien vind je het ook leuk...
Grande pavlova fruits rouges et amandes
15u.
Minipavlovas
3u. 45min
Lemon curd
15min
Meringue italienne
30min
Pavlova aux figues
4u.
Tartelettes printanières aux légumes
1u. 10min
Minitartes fines nectarine-pistache
1u. 25min
Meringues au citron vert et sorbet pomme-kiwi
3u. 30min
Mai - Crémeux meringué griotte violette
30min
Pavlova à la grenade
3u.
Crumble au chocolat blanc, mangue et citron vert
2u. 50min
Pavlova à l'ananas
3u. 30min