Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le sirop
- 16 abricots secs dénoyautés, coupés en deux
- 1 gousse de vanille (les graines seulement)
- 200 g d'eau
- 30 g de sucre en poudre
Le riz
- 600 g de lait entier
- 100 g de riz rond blanc, spécial dessert
- 50 g de sucre en poudre
- 1 gousse de vanille (les graines seulement)
- 150 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- 150 g de mascarpone, très froid
- 8 biscuits à la cuillère, en morceaux
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2372 kJ / 564 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 71 g
- Vetten
- 25 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
AVRIL - Riz au lait et caramel au chocolat - Nicolas Masse
2 godz.
Riz au lait
1 godz.
Crème caramel, noix de coco et banane
5 Std.
Far breton aux pruneaux
2 godz.
Yaourt aux figues et aux noix
13h 30min
Riz au lait, abricots à l'estragon
50min
Blanc-manger au speculoos, crème anglaise à la chicorée - Nicolas Gautier
6 godz. 30 min
Œufs au lait aux Carambar
1 godz. 30 min
Œufs au lait
50min
Riz au lait au coulis de framboises
50min
Crème renversée au caramel
4 godz. 50 min
Mousse au chocolat magique
15 Min