Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 50 g de jus d'abricot
- 250 g d'abricots frais, dénoyautés
- 1 c. à soupe de jus de citron
- 1 blanc d'œuf
- 60 g de sucre glace maison
- 100 g de crème liquide entière, très froide
- 2 c. à soupe d'amandes effilées
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 543 kJ / 130 kcal
- Eiwitten
- 1.5 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 6.7 g
- Vezels
- 1.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mousse mascarpone, salade de litchis et mangue au miel
45 Min
Mousse à l'abricot
2h
Mousse à l'avocat
15 Min
JANVIER - Crème caramel exotique - Eric Guérin
3h 45min
Semifrio pêche-abricot
3 godz. 35 min
Mousse à l'abricot
3h 30min
Sabayon gratiné aux clémentines
25 Min
Mousse légère fraise-groseille
2 Std. 15 Min
Mousse mascarpone à la vanille sur compotée de mangues
3 godz. 20 min
Mousse fruits de la Passion
2 Std. 30 Min
Mousse de kiwi
2 Std. 15 Min
Verrine à la pomme
30 Min