Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La purée de pêche
- 250 g de pêches, coupées en morceaux
- le jus d'un citron jaune
- 10 g de crème de vinaigre balsamique blanc (optioneel)
La meringue italienne
- 30 g d'eau
- 100 g de sucre en poudre
- 2 blancs d'œufs
La crème fouettée
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 847 kJ / 202 kcal
- Eiwitten
- 2.2 g
- Koolhydraten
- 22.8 g
- Vetten
- 11.5 g
- Vezels
- 0.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Agneau farci aux légumes et fruits secs
3h 15min
Tendron de veau roulé aux noix et aux artichauts
2 godz.
Fraîcheur de nectarine
25 Min
Mousse aux nectarines
2h 45 min
Tartelettes printanières aux légumes
1h 10min
Mousse aux griottes
2h 30min
Tiramisu poivron-framboise
8h 45min
Gâteau aux clémentines
3h 15min
Crème brûlée à la fraise
3sa 10 dk
Gâteau meringué aux fruits rouges
50 Min
Flan aux fruits rouges
1h
Petite crème express aux fruits rouges
15min