Compatibele versies
Blanc-manger au speculoos, crème anglaise à la chicorée - Nicolas Gautier
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le blanc-manger au speculoos
- 2 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 5 biscuits speculoos
- 50 g de sucre en poudre
- 250 g de fromage blanc 40 % m.g.
- 2 gousses de vanille, fendues en deux dans la longueur
- 250 g de crème liquide, 30% m.g. min., très froide
La crème anglaise à la chicorée
- 450 g de lait
- 6 jaunes d'œufs
- 70 g de cassonade
- 10 g de sucre vanillé maison
- 10 g de chicorée liquide
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2555 kJ / 611 kcal
- Eiwitten
- 15.5 g
- Koolhydraten
- 51.3 g
- Vetten
- 38.5 g
- Vezels
- 0.5 g
Alternatieve recepten
Crème renversée au café
2 Std.
Soufflé au caramel
35 min
Cheesecake aux pommes
3h 30min
Parfait chocolat et thé fleuri
3 Std. 55 Min
Poires duchesse
12 godz. 25 min
Le drômois
12h 45min
Cheesecake poireau et saumon fumé
5 Std. 50 Min
Crème au chocolat, gelée de café
2h 25min
Moelleux au mascarpone et caramel
35 min
Mousse aux pommes
40min
Crème à la pâte de speculoos
2h 40min
Délice pomme-speculoos
12h