Compatibele versies
Blanc-manger au speculoos, crème anglaise à la chicorée - Nicolas Gautier
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le blanc-manger au speculoos
- 2 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 5 biscuits speculoos
- 50 g de sucre en poudre
- 250 g de fromage blanc 40 % m.g.
- 2 gousses de vanille, fendues en deux dans la longueur
- 250 g de crème liquide, 30% m.g. min., très froide
La crème anglaise à la chicorée
- 450 g de lait
- 6 jaunes d'œufs
- 70 g de cassonade
- 10 g de sucre vanillé maison
- 10 g de chicorée liquide
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2555 kJ / 611 kcal
- Eiwitten
- 15.5 g
- Koolhydraten
- 51.3 g
- Vetten
- 38.5 g
- Vezels
- 0.5 g
Alternatieve recepten
Crème onctueuse caramel-café
1h 45min
Riz au lait à la fraise et aux pralines roses
1h 50 min
Pannacotta à la menthe compotée d'abricots
4h 45min
JANVIER - Crème caramel exotique - Eric Guérin
3 godz. 45 min
Crème caramel, noix de coco et banane
5h
Crème d'amande aux raisins
1h 40min
Pavés chocolat écume de menthe
3h
Mousse au caramel salé
4h 30 min
Puddings au caramel
1 godz. 5 min
Soufflé à l'ananas
35 Min
Cheesecake vanille-fraise sans cuisson
4h 45min
Flan à la pistache
30min