Blanc-manger au speculoos, crème anglaise à la chicorée - Nicolas Gautier

Blanc-manger au speculoos, crème anglaise à la chicorée - Nicolas Gautier

4.3 4 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 6u. 30min
4 portions

Ingrediënten

Le blanc-manger au speculoos
  • 2 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
  • 5 biscuits speculoos
  • 50 g de sucre en poudre
  • 250 g de fromage blanc 40 % m.g.
  • 2 gousses de vanille fendues en deux dans la longueur
  • 250 g de crème liquide, 30% m.g. min. très froide
La crème anglaise à la chicorée
  • 450 g de lait
  • 6 jaunes d'œufs
  • 70 g de cassonade
  • 10 g de sucre vanillé maison
  • 10 g de chicorée liquide

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 15.5 g
Calorieën 2555 kJ / 611 kcal
Vetten 38.5 g
Vezels 0.5 g
Koolhydraten 51.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...