Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 325 g de crème liquide 35% m.g.
- 250 g de sucre en poudre
- 230 g de miel liquide
- 35 g de beurre, coupé en morceaux
- 125 g de chocolat noir 70% de cacao, détaillé en morceaux
- 75 g de chocolat noir 99% de cacao, détaillé en morceaux
- 1 pincée de fleur de sel
- 50 g d'amandes émondées, torréfiées
- 50 g de cacahuètes grillées à sec, non salées
- 50 g de noix de cajou grillées, non salées
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 265 kJ / 63 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 4 g
Alternatieve recepten
Gâteau "Petit Duc"
30min
Amandes au cacao et au café
30min
Carrés menthe-chocolat
5h
Gâteau de Pâques
1 godz. 55 min
Choco-praliné abricot (Rodolphe GROIZARD - La Mare aux Oiseaux)
24h
Crémeux aux noisettes
1 godz. 45 min
Chocolat au riz soufflé
1 Std. 20 Min
Parfait chocolat et thé fleuri
3h 55 min
Petits chocolats à la liqueur
3h 10min
Pâte de noisette chocolatée au sirop d'agave
50min
Bonbon choco-ramel à la fleur de sel de Guérande (Eric Guérin)
24h 30 min
Assortiment de truffes au chocolat
45min