Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de lait
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 140 g de sucre en poudre, et 8 c. à soupe pour la finition
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 350 g de farine de blé
- 5 œufs
- 160 g de beurre demi-sel
- 8 abricots frais, coupés en deux et dénoyautés
- 125 g de framboises fraîches
- 125 g de myrtilles
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1247.4 kJ / 297.4 kcal
- Eiwitten
- 5.4 g
- Koolhydraten
- 35.4 g
- Vetten
- 14.9 g
- Vezels
- 2.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Strudel minute aux pommes et aux noix
40min
Nonnettes au cassis
1h 40min
Carrés gourmands aux abricots
3h
Linzer torte
2h
Muffins aux cerises
2 Std. 45 Min
Tarte crumble aux abricots
1h 40min
Tartelettes à la faisselle et aux mûres
50min
Amandine à la cerise
2h
Moelleux renversé aux pêches
1 godz. 5 min
Jalousie aux pommes
1h 25min
Gâteau aux quetsches
45min
Amandine aux abricots
1h 30min