Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le sémifrio
- 9 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 150 g de sucre en poudre
- 150 g de pêches, détaillées en dés
- 150 g d'abricots frais, détaillés en dés
- 60 g de miel
- 1 branche de thym frais
- 15 g de jus de citron
- 500 g de ricotta
- 200 g de crème liquide 35% m.g.
Le décor de fruits frais
- 50 g de pêches, émincées en lamelles
- 50 g d'abricots frais, émincés en lamelles
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1724 kJ / 411 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 44 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bavarois griotte-pistache
6 Std. 30 Min
Bavarois chocolat-framboise et mousse de pêche
15hod.
Gâteau au café et à la vanille
5h 15 min
Bavarois à la mangue
7h
Bavarois aux fraises
6 godz. 25 min
La dacquoise aux fruits d'été
15 godz. 45 min
Verano
12h 45min
Eclairs à l'orange
4h 25 min
Le drômois
12h 45min
Bavarois à l'abricot
12h
Mousse vanille-pomme
7h
Bavarois poire-chocolat
14h 30min