Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte à choux
- 150 g d'eau
- 80 g de beurre, coupé en morceaux
- 1 pincée de sel
- 2 c. à café de sucre
- 120 g de farine de blé
- 3 œufs
La mousse au tarama
- 1 c. à café de baies roses
- 1 bouquet d'aneth frais
- 250 g de tarama
- 100 g de fromage à tartiner nature, type St-Moret®
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 762 kJ / 183 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 7.8 g
- Vetten
- 15.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chutney de pomme, foie gras en croûte de pain d'épices
45min
Verrines à l'italienne
3h 25 min.
Eclairs à la truite en glaçage wasabi
1 godz. 5 min
Eclairs saumon-Passion
2h
Bouchées de saint-jacques, noisettes et topinambours
50min
Opéra de foie gras
24h
Tiramisu aux cèpes, foie gras et huile de truffe
12h
Mille-feuille de saumon fumé
3h 20min
Eclairs au foie gras
3h 15 min
Foie gras en pannacotta et compotée figue-pomme
2h 35 min
Pannacotta aux œufs de saumon
3h
Petits choux au saumon fumé
1h 10min