Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte à choux
- 150 g d'eau
- 80 g de beurre, coupé en morceaux
- 1 pincée de sel
- 2 c. à café de sucre
- 120 g de farine de blé
- 3 œufs
La mousse au tarama
- 1 c. à café de baies roses
- 1 bouquet d'aneth frais
- 250 g de tarama
- 100 g de fromage à tartiner nature, type St-Moret®
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 762 kJ / 183 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 7.8 g
- Vetten
- 15.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Eclairs saumon-Passion
2h
Verrine de gelée de porto au melon
25min
Choux au sarrasin, crabe et ciboulette
1 Std. 15 Min
Eclairs jambon cru, mozzarella et tomates séchées
2h
Opéra de foie gras
24 Std.
Petits choux au saumon fumé
1h 10min
Pannacotta exotique, épices-crevettes
2h 30min
Minicannelés au magret de canard fumé et confit d'oignons
2h 15min
Pannacotta parmesan
2h 20min
Pain de saumon, crème citronnée
6h 15min
Pannacotta au foie gras, compotée pomme-betterave aux épices
12h
Mille-feuille de saumon fumé
3h 20min