Crème brûlée au champagne et biscuits roses de Reims

Crème brûlée au champagne et biscuits roses de Reims

3.6 14 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 3u.
4 portions

Ingrediënten

  • 60 g de sucre en poudre
  • 400 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 80 g de champagne
  • 4 jaunes d'œufs
  • 8 biscuits roses de Reims (mini)
  • 3 c. à soupe de sucre roux
  • 2 gouttes de colorant alimentaire (optioneel) rouge

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 6.5 g
Calorieën 2240 kJ / 537.8 kcal
Vetten 38.8 g
Vezels 0.2 g
Koolhydraten 36.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...