Compatibele versies
Crème brûlée au champagne et biscuits roses de Reims
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g de sucre en poudre
- 400 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 80 g de champagne
- 4 jaunes d'œufs
- 8 biscuits roses de Reims (mini)
- 3 c. à soupe de sucre roux
- 2 gouttes de colorant alimentaire rouge (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2240 kJ / 537.8 kcal
- Eiwitten
- 6.5 g
- Koolhydraten
- 36.8 g
- Vetten
- 38.8 g
- Vezels
- 0.2 g
Alternatieve recepten
Les palets roses de Jeanne
1u. 15min
Zéphyrs fraise-lavande
12 godz. 30 min
Crémeux au citron et suprêmes d'orange
35 Min
Sauce béarnaise
40min
Crème brûlée à la compote de nectarine
2 Std. 20 Min
Tiramisu aux deux chocolats et framboises
12 godz. 30 min
Petits pains au lait au caramel
4 Std.
Crème fraise rhubarbe
1 Std. 30 Min
Cookies cœur bonbon au caramel
30min
Tiramisu noisettes caramel et biscuits petit-beurre
12h 20min
Moelleux au mascarpone et caramel
35 Min
Tiramisu poire-speculoos
12 godz. 30 min