Compatibele versies
Crème brûlée au champagne et biscuits roses de Reims
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g de sucre en poudre
- 400 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 80 g de champagne
- 4 jaunes d'œufs
- 8 biscuits roses de Reims (mini)
- 3 c. à soupe de sucre roux
- 2 gouttes de colorant alimentaire rouge (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2240 kJ / 537.8 kcal
- Eiwitten
- 6.5 g
- Koolhydraten
- 36.8 g
- Vetten
- 38.8 g
- Vezels
- 0.2 g
Alternatieve recepten
Cassolette d’escargots et champignons sautés – tartine de pain grillé
25min
Soupe de potiron au morbier
45min
Gratin de poire au chocolat et aux amandes
1h
Tarte aux fruits de la Passion
2h
Poires duchesse
12u. 25min
Guacamole avocat-banane et tartare de saumon à la coriandre
45min
Crémeux chocolat, liqueur de coco et crumble cacao
2 godz. 45 min
Runebergstarta (Gâteaux aux amandes et au rhum)
45min
Minicrèmes brûlées au beaufort
3 Std.
Soufflés poires roquefort
1h
Bouchées aux saint-jacques
25min
Mousse vanille-pomme
7h