Compatibele versies
Crème brûlée au champagne et biscuits roses de Reims
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g de sucre en poudre
- 400 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 80 g de champagne
- 4 jaunes d'œufs
- 8 biscuits roses de Reims (mini)
- 3 c. à soupe de sucre roux
- 2 gouttes de colorant alimentaire rouge (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2240 kJ / 537.8 kcal
- Eiwitten
- 6.5 g
- Koolhydraten
- 36.8 g
- Vetten
- 38.8 g
- Vezels
- 0.2 g
Alternatieve recepten
Mousse au chocolat croustillante
2 Std.
Roulé de speculoos au chocolat
2h 50 min
Crème brûlée à la violette
2 godz. 15 min
Petits choux à la mousse de magret et à l'orange
1 Std. 40 Min
Pommes flambées au cognac et glace vanille au pineau des Charentes
12 Std.
Pannacotta betterave-framboise
3 Std. 20 Min
Charlotte de pomme de terre au confit de canard et sauce au foie gras
55 Min
Mousse au chocolat blanc et framboises
1 godz. 35 min
Délice au Carambar
2 godz. 30 min
Verrines coco, chocolat et speculoos
1 Std. 30 Min
Mousse au chocolat et dentelles à l'orange
3 Std. 10 Min
Pannacotta aux 3 chocolats
2 godz. 30 min