Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g de chocolat noir à pâtisser à 60% de cacao, cassé en carrés
- 200 g de beurre, coupé en dés
- 2 jaunes d'œufs
- 80 g de biscuits roses de Reims, cassés grossièrement en morceaux
- 40 g de biscuits au beurre, type petits-beurre, cassés grossièrement en morceaux
- 125 g de fruits secs variés, colorés de préférence (fraises, canneberges, amandes, pistaches non salées)
- 4 c. à soupe de sucre glace maison (voir "Conseil(s)")
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 667 kJ / 161 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 12 g
Alternatieve recepten
Biscuits à la moutarde à l'ancienne
1 Std. 20 Min
Sablés au chocolat
50min
Pâte à tartiner chocolat-noisette
2sa
Crème dessert
15 min
Biscuits au comté
1h
Crème au chocolat
3 godz. 25 min
Cookies aux pépites de chocolat
50min
Muffins pomme-camembert
55 min
Mousse au chocolat
3h 20min
Quiche sans pâte
45 dk
Crème anglaise
10 min
Petits pots de crème au chocolat
40min