Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La crème de foie gras
- 1 feuille de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 170 g de foie gras de canard mi-cuit
- 100 g de crème liquide 35% m.g.
La gelée fraise-figue
- 2 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 200 g de fraises
- 80 g de figues sèches
La pâte à choux
- 150 g d'eau
- 80 g de beurre demi-sel, coupé en morceaux
- 1 pincée de sel
- 120 g de farine de blé
- 3 œufs
La finition
- 40 g de noix décortiquées
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 1579 kJ / 380 kcal
- Eiwitten
- 8.8 g
- Koolhydraten
- 17.6 g
- Vetten
- 29.9 g
- Vezels
- 2.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Eclairs à la truite en glaçage wasabi
1h 5 min
Omelette norvégienne revisitée
5h
Bouchées de saint-jacques, noisettes et topinambours
50min
Eclairs au cantal et chutney de poires
1h 45min
Eclairs jambon cru, mozzarella et tomates séchées
2 godz.
Eclairs guacamole et crabe
1h 10min
Opéra de foie gras
24h
Petits choux au saumon fumé
1h 10min
Eclairs mimosa au jambon sec
1 godz. 15 min
Minitartelettes poire et effiloché de canard
1h 30min
Eclairs saumon et pomme verte
2 godz.
Menu 2 - Huîtres chaudes au sabayon de Vouvray et douceur de carotte
40min