Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La compote de pommes
- 350 g de pommes à cuire, coupées en morceaux
- 20 g de beurre demi-sel
Le caramel au beurre salé
- 20 g de beurre demi-sel
- 40 g de sucre roux
- 50 g de crème liquide 30-40% m.g.
La mousse à la vanille
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
- 10 g de sucre glace maison
- 2 jaunes d'œufs
- 30 g de sucre en poudre
- 200 g de mascarpone
- 1 pointe de couteau de vanille Bourbon en poudre
Le croustillant
- 60 g de biscuits sablés au beurre, type sablés bretons
- 60 g de noisettes décortiquées
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1505.9 kJ / 362 kcal
- Eiwitten
- 4.2 g
- Koolhydraten
- 21.5 g
- Vetten
- 30.6 g
- Vezels
- 1.8 g
Alternatieve recepten
Pannacotta au chocolat en deux textures
3 godz. 20 min
La dacquoise aux fruits d'été
15 godz. 45 min
Fruité acidulé
50 Min
Tarte au citron destructurée
20 min
Pannacotta au coulis de mangue
4 Std. 15 Min
Dôme, chocolat, citron et coulis de framboises
2 Std.
Verrine à la pomme
30 min
Verrines choco-caramel-speculoos
3h 40 min
Verrine fraise-chocolat blanc
1h 45min
Mousse mascarpone à la vanille sur compotée de mangues
3 godz. 20 min
Pannacotta aux 3 chocolats
2 Std. 30 Min
Délice pomme-speculoos
12h