Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 90 g de pâte de speculoos
- 250 g de lait
- 50 g de sucre en poudre
- 1 jaune d'œuf
- 1 œuf
- 450 g d'eau
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1141 kJ / 274 kcal
- Eiwitten
- 4.2 g
- Koolhydraten
- 19.2 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 0.2 g
Alternatieve recepten
AVRIL - Riz au lait et caramel au chocolat - Nicolas Masse
2h
Riz au lait
1 Std.
Blanc-manger au speculoos, crème anglaise à la chicorée - Nicolas Gautier
6h 30min
Crème dessert à la vanille
3 godz. 40 min
Gâteau magique à la noix de coco
1 Std. 30 Min
Verrines choco-caramel-speculoos
3 godz. 40 min
Crème au lait de coco
15 Min
Délice au Carambar
2 Std. 30 Min
Œufs au lait aux Carambar
1 Std. 30 Min
Gâteau magique au caramel au beurre salé
3h 15min
Crémeux de Carambar
2 Std. 30 Min
Verrine à la pomme
30min