Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 400 g de crème liquide entière
- 35 g de sucre en poudre
- 15 g de sirop de menthe
- 85 g de chocolat noir 70% de cacao, coupé en carrés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1988 kJ / 477 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 38 g
Alternatieve recepten
Iles flottantes aux carambars
1 godz. 20 min
Entremets ananas aux petits-beurre
3 godz. 15 min
Crème dessert à la vanille
3h 40 min
Pannacotta au chocolat en deux textures
3h 20 min
Gratin de clémentine
30 min
Crème au praliné
2h 20min
Parfait glacé au chocolat
12 godz. 20 min
Délice au Carambar
2 godz. 30 min
Œufs au lait aux Carambar
1h 30min
Mousse de yaourt au citron
3h 20 min
Verrines coco, chocolat et speculoos
1h 30min
Crémeux de Carambar
2 godz. 30 min