Compatibele versies
AVRIL - Riz au lait et caramel au chocolat - Nicolas Masse
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le caramel au chocolat
- 75 g de beurre salé, coupé en morceaux
- 125 g de cassonade
- 250 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 50 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
Le riz au lait
- 200 g de riz rond blanc, spécial dessert
- 1000 g de lait
- 2 pincées de vanille en poudre
- 90 g de sucre
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1908.2 kJ / 455.1 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 48.8 g
- Vetten
- 21.8 g
- Vezels
- 0.8 g
Alternatieve recepten
Crème dessert à la vanille
3 godz. 40 min
Semoule aux raisins secs - à partir de 12 mois
20min
Riz au lait
1u.
Délice au Carambar
2 godz. 30 min
Œufs au lait
50min
Œufs au lait aux Carambar
1u. 30min
Verrine aux perles du Japon et coulis de mangue
2 godz. 30 min
Entremets chocolat noisette
2 godz. 30 min
Perles du Japon au lait de coco et à la pistache
2 Std.
Blanc-manger coco et fruits exotiques
12h
Crème caramel, noix de coco et banane
5h
Crème au lait de coco
15min