Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 blanc d'œuf
- 50 g de crème liquide 35% m.g.
- 100 g de mascarpone
- 30 g de sucre en poudre
- 6 oreillons d'abricots au sirop, en conserve, coupés en brunoise
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 549 kJ / 131 kcal
- Eiwitten
- 1.7 g
- Koolhydraten
- 9.3 g
- Vetten
- 9.8 g
- Vezels
- 0.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tarte au citron destructurée
20min
Mousse à l'abricot
2h
Mousse au chocolat magique
15min
Tarte au citron destructurée
20min
Fraîcheur de nectarine
25min
Mousse à l'abricot
3h 30min
Fraîcheur de nectarine en verrines
25min
Délice au Carambar
2h 30min
Verrine à la pomme
30min
Douceurs au fromage blanc et pommes poêlées
30min
Verrines choco-caramel-speculoos
3h 40min
Mousse aux pommes
40min