Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 blanc d'œuf
- 50 g de crème liquide 35% m.g.
- 100 g de mascarpone
- 30 g de sucre en poudre
- 6 oreillons d'abricots au sirop, en conserve, coupés en brunoise
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 549 kJ / 131 kcal
- Eiwitten
- 1.7 g
- Koolhydraten
- 9.3 g
- Vetten
- 9.8 g
- Vezels
- 0.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gratin de clémentine
30min
Tarte au citron destructurée
20 min.
Mousse à l'abricot
3h 30 min.
Verrine à la pomme
30min
Crème brûlée aux pralines roses
3h 15 min
Délice au Carambar
2h 30min
Verrines à l'orange
1h 15 min.
Pannacotta au lemon curd
1h 45 min.
Mousse aux pommes
40 min.
Douceurs au fromage blanc et pommes poêlées
30min
Crémeux de Carambar
2h 30min
Tarte au citron destructurée
20 min.