Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La confiture de fraises
- 300 g de fraises, coupées en deux
- 200 g de sucre en poudre
- 1 c. à soupe de jus de citron
La pâte
- 150 g de beurre doux mou
- 200 g de sucre de canne
- 1 œuf
- 1 jaune d'œuf
- 300 g de farine de blé
- 1 pincée de sel
- 50 g d'amandes en poudre
- 1 c. à café de levure chimique (1/2 sachet)
Façonnage
- 100 g de fraises coupées en deux
- 1 œuf battu pour la dorure
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3053.3 kJ / 730.5 kcal
- Eiwitten
- 9.8 g
- Koolhydraten
- 107.2 g
- Vetten
- 29.2 g
- Vezels
- 3.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gâteau basque à la confiture de cerises
50 Min
Flan pâtissier aux prunes
2h 5min
Tarte aux fruits secs
1 Std. 35 Min
Tarte aux abricots et au nougat
2h 20 min
Gâteau breton aux pruneaux
12h
Patoudas (biscuits fourrés aux fruits secs)
1h 10min
Gratin de courgettes et d'artichauts à la scamorza
1h
Tarte au chocolat et noix du Périgord
1h 15min
Gâteau meringué aux fruits rouges
50 Min
Tarte à l'orange
12h
Gâteau tout citron
55min
Tarte crumble aux abricots
1h 40min