Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La confiture de fraises
- 300 g de fraises, coupées en deux
- 200 g de sucre en poudre
- 1 c. à soupe de jus de citron
La pâte
- 150 g de beurre doux mou
- 200 g de sucre de canne
- 1 œuf
- 1 jaune d'œuf
- 300 g de farine de blé
- 1 pincée de sel
- 50 g d'amandes en poudre
- 1 c. à café de levure chimique (1/2 sachet)
Façonnage
- 100 g de fraises coupées en deux
- 1 œuf battu pour la dorure
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3053.3 kJ / 730.5 kcal
- Eiwitten
- 9.8 g
- Koolhydraten
- 107.2 g
- Vetten
- 29.2 g
- Vezels
- 3.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tourte de pommes de terre au cantal
1h 30min
Patoudas (biscuits fourrés aux fruits secs)
1h 10min
Tourtière aux pruneaux
55min
Financiers aux cerises
1h
Clafoutis aux poires, mûres et amandes
55min
Crème brûlée à la Passion
3 godz. 45 min
Tatin de poire au caramel
1h 10min
Cobbler aux pommes
1h 40min
Flaugnarde aux poires
50min
Gâteau fondant aux noix
40min
Gâteau à l'ananas caramélisé
40min
Clafoutis aux pommes et à la vanille
45min