Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La crème au chocolat
- 150 g de lait
- 150 g de crème liquide entière
- 3 jaunes d'œufs
- 70 g de sucre en poudre
- 300 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
La pâte brisée sucrée
- 100 g de sucre en poudre
- 200 g de beurre demi-sel, coupé en morceaux, et un peu pour le moule
- 370 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 1 œuf
La gelée de fraise
- 1 c. à café d'agar-agar (1 g env.)
- 1 c. à café de poivre de Sichuan, à ajuster en fonction des goûts
- 70 g de sucre en poudre
- 350 g de fraises fraîches, pour la finition
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 3305.7 kJ / 789.5 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 75.7 g
- Vetten
- 49.2 g
- Vezels
- 6.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bûche au chocolat, mousse au chocolat pralinée
2 Std. 30 Min
Tarte aux chocolats
2 godz. 20 min
Tarte cookie au chocolat
5 Std. 10 Min
Bûche tout chocolat
7h 20min
Tarte chocolat caramel
2 godz. 15 min
Tarte aux fraises
4 Std.
Tarte chocolat au lait et fraises
3 Std. 45 Min
Gâteau crousti-fondant mangue-chocolat
3 Std. 45 Min
Tarte poire-chocolat
55 min
Fraisier
12h 45 min
Tarte au chocolat craquant et caramel au beurre salé
3h 35min
Fraisier macaroné revisité
2h 45 min