Apparaten en accessoires
Verrine fruits frais, yaourt et meringue
Voorbereiding. 20min
Totaal 3u. 30min
8 portions
Ingrediënten
Les meringues
-
4 blancs d'œufs
-
200 g de sucre en poudre
La garniture
-
le zeste d'½ citron vert non traité
-
50 g de sucre roux
-
500 g de yaourt nature
-
250 g de fruits frais variés
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
4.3 g
Calorieën
774 kJ /
185 kcal
Vetten
0.9 g
Vezels
0.6 g
Koolhydraten
40.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Desserts meringués
10 recepten
Frankrijk
Frankrijk
Misschien vind je het ook leuk...
Emulsion de chocolat aux épices et fruits frais
12u. 20min
Dômes banane et chocolat
6u. 30min
Tiramisu aux deux chocolats et framboises
12u. 30min
Limonade madrilène
50min
Crumble poires, caramel et petits-beurre
45min
Pannacotta à la mangue, coulis de framboises
2u. 30min
Sorbet framboise-girofle
12u.
Granité citron vert et thym
3u. 10min
Crème anglaise à l'orange
1u.
Glace caramel au beurre salé
12u.
Tiramisu framboises-fraises
3u.
Crème glacée mascarpone
5u.