Cheesecake fraise-ricotta

Cheesecake fraise-ricotta

3.9 42 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 1u.
6 parts

Ingrediënten

La base aux biscuits bretons
  • farine pour le moule
  • beurre doux mou, et un peu pour le moule
    50 g
  • de biscuits sablés au beurre type palets bretons
    280 g
La crème à la fraise
  • œufs
    2
  • de sucre en poudre
    75 g
  • le jus d'un citron jaune
  • de beurre doux
    25 g
  • de fraises
    100 g
  • d'agar-agar
    ½ c. à café
Le cheesecake
  • œufs
    3
  • de sucre en poudre
    110 g
  • de ricotta
    200 g
  • citron jaune zeste et jus
    1
  • de farine de blé
    70 g
  • de lait
    200 g
  • de sel
    1 pincée
  • fraises fraîches pour la finition
    framboises fraîches, pour la finition

Voeding per 1 part

Calorieën 667 kcal / 2796 kJ
Eiwitten 16.2 g
Vetten 33.3 g
Koolhydraten 74.7 g
Vezels 2.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...