Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 20 g d'huile d'olive
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 150 g d'eau, et un peu pour la cuisson
- 140 g de farine de blé, type 55, et un peu pour le plan de travail
- 130 g de farine de blé semi-complet, type 110
- ½ c. à café rase de sel
- 100 g d'olives vertes, dénoyautées
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 894 kJ / 212 kcal
- Eiwitten
- 5.7 g
- Koolhydraten
- 32.5 g
- Vetten
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ficelle apéro aux lardons et au comté
3 Std. 45 Min
Fougasse (Découverte)
1 Std.
Pain hérisson au fromage à partager
3 Std. 30 Min
Baguette express
2h 35min
Olivettes
1 Std. 45 Min
Pain aux figues
4 Std.
Ficelles aux lardons et herbes de Provence
2h 50min
Petits pains aux tomates confites et aux herbes aromatiques
3h 40min
Ficelles apéro (Plaisir)
1h 15min
Pain aux noix
3h 15min
Baguette tradition et baguette épi
5h 15 min
Pain aux graines
5 Std.