Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de lait
- 1 c. à café d'extrait naturel de vanille
- 10 g de farine, pour le moule
- 100 g de semoule de blé dur, type Floraline (voir "Conseil(s)")
- 4 œufs
- 80 g de sucre roux en poudre
- 80 g d'amandes en poudre
- 400 g d'abricots au sirop, en conserve, égouttés et coupés en deux
- 20 g de beurre, et un peu pour le moule
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1156.1 kJ / 282.9 kcal
- Eiwitten
- 9.8 g
- Koolhydraten
- 32.1 g
- Vetten
- 12.4 g
- Vezels
- 2.2 g
Alternatieve recepten
Far aux pruneaux
1h 35min
Gâteau de semoule aux abricots et crème anglaise
45 min
Grand financier à la noisette
55min
Flan pâtissier à la vanille
13 godz. 15 min
Far aux pruneaux
1h 5min
Clafoutis aux cerises
50min
Gâteau de semoule
2 godz. 45 min
Gâteau de riz au caramel
1 Std. 40 Min
Flan aux fruits rouges
1h
Clafoutis léger aux pommes
50min
Flan pâtissier
4h 25min
Flaugnarde aux poires
50min