Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte sablée
- 125 g d'amandes émondées
- 125 g de farine de blé
- 125 g de sucre roux
- 125 g de beurre
- 1 œuf
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
La garniture
- 1 c. à soupe de semoule de blé dur, fine
- 600 g d'abricots au sirop, en conserve, égouttés (1 grande boîte env.), coupés en oreillons
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2229.3 kJ / 532.2 kcal
- Eiwitten
- 8.8 g
- Koolhydraten
- 55.5 g
- Vetten
- 30 g
- Vezels
- 4.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Clafoutis aux abricots
55min
Tarte rustique abricot-romarin ou lavande
50min
Tarte tatin
1h
Tarte aux prunes et aux noisettes
2h 15min
Tarte abricot-framboise
1h 15min
Tarte aux mirabelles
50min
Tatin de poire au caramel
1h 10min
Tarte amandine aux mirabelles
1h 30min
Amandine aux abricots
1h 30min
Tarte normande
1h 25min
Tarte poire-chocolat
55min
Tarte aux pommes sur lit de compote
1h 30min