Compatibele versies
Tarte Tatin caramel au beurre salé et sorbet yaourt
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le sorbet au yaourt
- 175 g d'eau
- 50 g de sucre en poudre
- le jus d'un citron jaune
- 125 g de yaourt nature
La pâte sucrée
- 50 g de sucre en poudre
- 100 g de beurre, coupé en morceaux
- 200 g de farine de blé
- 1 jaune d'œuf
- 1 pincée de sel
Les pommes caramélisées
- 50 g de sucre en poudre
- 10 g de beurre
- 1200 g de pommes, épluchées et coupées en deux
Le caramel au beurre salé
- 20 g d'eau
- 80 g de sucre en poudre
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 40 g de beurre demi-sel, coupé en morceaux
- 1 pincée de fleur de sel
- Voeding
- per 1 parts
- Calorieën
- 2919.3 kJ / 698.3 kcal
- Eiwitten
- 7.5 g
- Koolhydraten
- 100.5 g
- Vetten
- 28.8 g
- Vezels
- 6.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Briochettes en éventail
3 godz. 35 min
Tarte Tatin au gingembre
1h 40min
Galette des Rois à la frangipane
2h
Tatin de poire au caramel
1h 10min
Tarte tatin
1h
Crumble pommes-framboises-coco
1 godz. 5 min
Tarte aux fraises et à la chantilly
1h
Tarte Tatin aux pommes et caramel aux cacahuètes
1 godz. 5 min
Fraisier macaroné revisité
2 Std. 45 Min
Tartelettes aux sablés bretons, pommes et caramel beurre salé
1h 15 min
Fondant au chocolat de La Baule
13h
Tarte aux fraises, pâte sablée à la pistache
2h 10min