Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le blanc-manger (la veille)
- 4 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 350 g de lait de coco
- 75 g de sucre en poudre
- 300 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
Le coulis (la veille)
- 100 g d'eau
- 70 g de sucre en poudre
- 200 g d'ananas frais, coupé en morceaux
- 200 g de mangue mûre, coupée en morceaux
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1844 kJ / 440 kcal
- Eiwitten
- 3.8 g
- Koolhydraten
- 37 g
- Vetten
- 30.3 g
- Vezels
- 2.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Entremets coco-passion-papaye
24h
Perles du Japon mangue-pamplemousse
1 Std. 30 Min
Mousse au caramel salé
4h 30 min
Mousse coco aux fruits de la Passion
2h 40min
Menu light - Petites crèmes vapeur à l'orange, aux épices et sirop d'orange
4h 5min
JANVIER - Crème caramel exotique - Eric Guérin
3 Std. 45 Min
Bavarois à la mangue
7h
Mousse mascarpone, salade de litchis et mangue au miel
45 Min
Crème caramel, noix de coco et banane
5 Std.
Blanc-manger coco-ananas
4h 15min
Blanc-manger coco-citron vert
3h 15min
Crème au lait de coco
15min