Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le blanc-manger (la veille)
- 4 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 350 g de lait de coco
- 75 g de sucre en poudre
- 300 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
Le coulis (la veille)
- 100 g d'eau
- 70 g de sucre en poudre
- 200 g d'ananas frais, coupé en morceaux
- 200 g de mangue mûre, coupée en morceaux
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1844 kJ / 440 kcal
- Eiwitten
- 3.8 g
- Koolhydraten
- 37 g
- Vetten
- 30.3 g
- Vezels
- 2.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crème caramel, noix de coco et banane
5h
Crème d'amande aux raisins
1h 40 min
Crème brûlée ananas-coco sans sucre ajouté
25 min.
Far breton aux pruneaux
2h
Verrine aux perles du Japon et coulis de mangue
2h 30 min.
Mousse fruits de la Passion
2h 30 min.
Perles du Japon mangue-pamplemousse
1 godz. 30 min
Perles du Japon au lait de coco et à la pistache
2h
Entremets mangue-coco
2 Std. 25 Min
Blanc-manger coco-citron vert
3h 15min
Perles du Japon au lait de coco et à la mangue
35 min.
Blanc-manger coco-ananas
4h 15min