Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 gousse d'ail
- 35 g d'échalotes, coupées en deux
- 10 brins de persil plat frais, équeutés
- 300 g de gésiers de canard confits, égouttés (sans graisse)
- 500 g de cuisses de canard confites, sans la peau et effilochées grossièrement (1 boîte de 4 cuisses), réserver la graisse et la gelée (voir "Conseil(s)")
- 15 g de cognac
- 2 pincées de piment d'Espelette, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre, à ajuster en fonction des goûts
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 bocal
- Calorieën
- 3399 kJ / 809 kcal
- Eiwitten
- 126.5 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 29.5 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Foie gras de canard
72sa
Rognons de veau sauce madère
20 λεπτ.
Terrine de lapin aux herbes
24 godz.
Rillettes de porc tradition
12 godz.
Rillettes de poulet
6u.
Sauce barbecue
20 λεπτ.
Sauce barbecue
25 min
Sauce gribiche
15min
Rillettes de poulet façon basquaise
55 min
Terrine bressane
24 godz.
Mousse de foie de volaille au porto
72sa
Sauce périgourdine
35 λεπτ.