Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 ½ feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 400 g d'eau
- 10 œufs de caille
- ½ cube de bouillon de légumes
- 2 c. à soupe d'herbes aromatiques fraîches, ciselées (cerfeuil, basilic, ciboulette...)
-
20
tranches de poivron rouge, type del piquillo au naturel, coupées en fines lamelles
of 20 tranches de poivron rouge, coupées en fines lamelles - le zeste d'½ citron jaune non traité, râpé
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 274 kJ / 65 kcal
- Eiwitten
- 5.7 g
- Koolhydraten
- 2.2 g
- Vetten
- 3.8 g
- Vezels
- 0.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Choux à la mousse de petits pois
4 Std.
Œufs de caille en meurette
55 min
Ballotine comme un macaron
25 分钟
Coulommiers comme un gâteau
12h
Huîtres farcies à la fondue de poireau
45 分钟
Bouchées boudin-pomme
1h 30 min
Délice de foies au riesling
2j 50 mnt
Foie gras de canard
72hod.
Bavarois d'asperge
15 分钟
Pâté de campagne au foie gras
48h
Mousse de jambon, épinards et œuf de caille
3 Std. 30 Min
Cervelle de canuts
12h