Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 ½ feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 400 g d'eau
- 10 œufs de caille
- ½ cube de bouillon de légumes
- 2 c. à soupe d'herbes aromatiques fraîches, ciselées (cerfeuil, basilic, ciboulette...)
-
20
tranches de poivron rouge, type del piquillo au naturel, coupées en fines lamelles
of 20 tranches de poivron rouge, coupées en fines lamelles - le zeste d'½ citron jaune non traité, râpé
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 274 kJ / 65 kcal
- Eiwitten
- 5.7 g
- Koolhydraten
- 2.2 g
- Vetten
- 3.8 g
- Vezels
- 0.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bavarois d'asperge
15min
Pannacotta au foie gras, compotée pomme-betterave aux épices
12 Std.
Mousse de jambon, épinards et œuf de caille
3 Std. 30 Min
Mises en bouche aux saveurs marines
30 Min
Pannacotta de bisque de homard aux pinces de crabe
2h 20min
Verrine de gelée de porto au melon
25 Min
Bouchées de pannacotta d'artichaut sur biscuits aux noix
5 Std. 45 Min
Roulé de saumon et pamplemousse, crème ciboulette
2h 45 min
Huîtres chaudes, crème à l'échalote
40min
Bavarois de roquefort au raisin rouge et aux noix
1h 35min
Bouchées boudin-pomme
1 Std. 30 Min
Délice de foies au riesling
2h 50min