Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g de crevettes grises, décortiquées et cuites (en réserver quelques-unes pour la finition)
- 25 g de vermouth blanc sec, type Noilly Prat
- 1 œuf entier
- 1 jaune d'œuf
- 40 g de fumet de poisson
- 150 g de crème liquide entière
- 2 c. à café de gingembre en poudre
- eau chaude, pour le bain-marie
- 250 g de chair de potiron, détaillée en cubes
- 10 g de beurre
- 75 g de bouillon de volaille
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1059.8 kJ / 255.5 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 11.2 g
- Vetten
- 18.8 g
- Vezels
- 1.5 g
Alternatieve recepten
Crabe et pamplemousse sur crème avocat-banane
15 min
Pannacottas langoustines et pamplemousse
3 Std. 25 Min
Fontainebleaux salés aux œufs de saumon
15 min
Verrines de printemps aux légumes et jambon cru
1h 45min
Pannacotta au foie gras, compotée pomme-betterave aux épices
12 godz.
Verrine saumon-endive
10min
Mises en bouche aux saveurs marines
30 min
Crème d'avocat coco et citron vert
20 min
Cheesecake au saumon
4 godz.
Crumble au foie gras
1h 10min
Mousse au roquefort, poire et gingembre
2h 20min
Verrine aux chèvre frais, noix, saumon fumé et cerises
20 min