Royale de crevettes grises, mousse de potiron

Royale de crevettes grises, mousse de potiron

3.0 8 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 30min
4 portions

Ingrediënten

  • 80 g de crevettes grises, décortiquées et cuites (en réserver quelques-unes pour la finition)
  • 25 g de vermouth blanc sec, type Noilly Prat
  • 1 œuf entier
  • 1 jaune d'œuf
  • 40 g de fumet de poisson
  • 150 g de crème liquide entière
  • 2 c. à café de gingembre en poudre
  • eau chaude, pour le bain-marie
  • 250 g de chair de potiron détaillée en cubes
  • 10 g de beurre
  • 75 g de bouillon de volaille
  • 2 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 10 g
Calorieën 1059.8 kJ / 255.5 kcal
Vetten 18.8 g
Vezels 1.5 g
Koolhydraten 11.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...