Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de pruneaux dénoyautés
- 600 g de foie gras de canard cru, déveiné
- 100 g de café froid
- 2 c. à soupe de whisky
- ½ c. à café de sel
- ½ c. à café de poivre blanc moulu
- 600 g d'eau
- l'eau froide
- glaçons
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1961.1 kJ / 475.9 kcal
- Eiwitten
- 4.6 g
- Koolhydraten
- 4.8 g
- Vetten
- 47.6 g
- Vezels
- 0.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Foie gras farci aux figues
24h
Sauce Montmorency (Nicolas Gautier)
25min
Glace au vinaigre balsamique, magret de canard fumé et tuile aux noisettes
3h
Glace à la citronnelle, tuile au wasabi et saumon fumé
5h 35min
Marinade tequila-orange (pour poitrine de porc)
12 godz.
Menu gourmand - Foie gras aux fruits secs
13h 15min
Menu bluffant - Foie gras truffé à la vapeur et chutney de mangue épicé
13 Std. 30 Min
Figues farcies
20 min
Opéra de foie gras
24h
Madeleines au bleu d'Auvergne
30 min
Foie gras de canard
72 godz.
Foie gras aux figues et à l'armagnac
13 Std. 30 Min