Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de pruneaux dénoyautés
- 600 g de foie gras de canard cru, déveiné
- 100 g de café froid
- 2 c. à soupe de whisky
- ½ c. à café de sel
- ½ c. à café de poivre blanc moulu
- 600 g d'eau
- l'eau froide
- glaçons
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1961.1 kJ / 475.9 kcal
- Eiwitten
- 4.6 g
- Koolhydraten
- 4.8 g
- Vetten
- 47.6 g
- Vezels
- 0.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Foie gras de canard
72 godz.
Foie gras au piment d'Espelette
72 godz.
Foie gras farci aux figues
24h
Velouté de cèpe et châtaigne
35 min
Pannacottas langoustines et pamplemousse
3 godz. 25 min
Croustillant de sarrasin aux escargots, crème à l'ail
2 godz. 40 min
Eclairs jambon cru, mozzarella et tomates séchées
2 godz.
Opéra de foie gras
24h
Gravlax de canard aux agrumes
12 Std. 30 Min
Langouste au combava
55 Min
Crème d'avocat coco et citron vert
20 min
Île flottante au foie gras
25min