Compatibele versies
Entremets chocolat-châtaigne, crème anglaise à la clémentine
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le fondant
- 500 g de châtaignes cuites et pelées
- 100 g de beurre, coupé en morceaux
- 2 c. à soupe rases de sucre en poudre
- 1 gousse de vanille, fendue en deux dans la longueur et égrainée
- 150 g de chocolat au lait, détaillé en morceaux
La crème anglaise à la clémentine
- 1 clémentine non traitée, le zeste seulement
- 50 g de sucre en poudre
- 300 g de lait
- 4 jaunes d'œufs
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1520.9 kJ / 364.6 kcal
- Eiwitten
- 5.5 g
- Koolhydraten
- 37.8 g
- Vetten
- 20.8 g
- Vezels
- 3.1 g
Alternatieve recepten
Clafoutis aux abricots
55 Min
Crème renversée au café
2 godz.
Clafoutis aux cerises
50 Min
Poires duchesse
12 Std. 25 Min
Menu light - Petites crèmes vapeur à l'orange, aux épices et sirop d'orange
4hod. 5min
Far aux pruneaux
1 Std. 35 Min
Mousse à l'abricot
3 godz. 30 min
Crumble d'Alice pommes et noisettes
35 Min
Crémeux citron et framboises
2 Std. 30 Min
Clafoutis prune-cannelle
40 Min
Far aux pruneaux
1 Std. 5 Min
Clafoutis moelleux aux cerises
50 Min