Compatibele versies
Bouchées de pannacotta d'artichaut sur biscuits aux noix
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pannacotta aux artichauts
- 1 feuille de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 400 g d'eau
- 300 g de fonds d'artichaut surgelés
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
- ½ c. à café de sel
- 1 pincée de piment d'Espelette
Les biscuits aux noix
- 30 g de cerneaux de noix, et 12 cerneaux pour la finition
- 120 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 60 g de beurre demi-sel, bien froid et coupé en morceaux
- 1 pincée de sel
- 50 g d'eau
- 1 œuf, pour la dorure
- 10 brins de ciboulette fraîche
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1512 kJ / 364 kcal
- Eiwitten
- 7.2 g
- Koolhydraten
- 18.7 g
- Vetten
- 27.8 g
- Vezels
- 6.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bouchées de saint-jacques, noisettes et topinambours
50min
Cheesecake poireau et saumon fumé
5 godz. 50 min
Dariole de saumon fumé aux épinards frais
2h 15min
Mousse de chèvre en habit de poireau
2 Std. 50 Min
Bouchées de pannacotta de tomates sur biscuits au chorizo
4h 45min
Bouchées de pannacotta de saumon sur biscuits aux graines d'anis
4h 45min
Cheesecake au concombre
4h 30 min
Pannacotta aux œufs de saumon
3h
Fleurs chorizo-feta
35 Min
Eclairs saumon-Passion
2h
Œufs de caille en gelée d'herbes
2h 30 min
Pannacotta parmesan
2h 20min