
Compatibele versies
Bouchées de pannacotta d'artichaut sur biscuits aux noix
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pannacotta aux artichauts
- 1 feuille de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 400 g d'eau
- 300 g de fonds d'artichaut surgelés
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
- ½ c. à café de sel
- 1 pincée de piment d'Espelette
Les biscuits aux noix
- 30 g de cerneaux de noix et 12 cerneaux pour la finition
- 120 g de farine de blé et un peu pour fariner
- 60 g de beurre demi-sel bien froid et coupé en morceaux
- 1 pincée de sel
- 50 g d'eau
- 1 œuf pour la dorure
- 10 brins de ciboulette fraîche
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 364 kcal / 1512 kJ
- Eiwitten
- 7.2 g
- Vetten
- 27.8 g
- Koolhydraten
- 18.7 g
- Vezels
- 6.3 g