Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte à douillon
- 250 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 175 g de beurre demi-sel, coupé en morceaux
- 1 c. à soupe de sucre en poudre
- 1 gros œuf
- 1 c. à soupe de lait
Les poires
- 400 g d'eau
- 6 poires Williams, épluchées et épépinées par la base (voir "Conseil(s)")
- farine de blé, pour fariner
- 10 g de sucre en poudre
- 1 zeste de citron jaune non traité
- 50 g de beurre demi-sel, coupé en morceaux
- 1 pincée de cannelle en poudre
La dorure
- 1 gros œuf
- 1 pincée de sel
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2280 kJ / 546 kcal
- Eiwitten
- 9.2 g
- Koolhydraten
- 48 g
- Vetten
- 34.3 g
- Vezels
- 5.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Paris-Deauville
12 Std.
Far breton aux pruneaux
2h
Minestrone de fruits et crème au safran
40 Min
Sabayon aux abricots et aux amaretti
20 Min
Clafoutis exotique aux abricots secs
1h 45min
Charlotte chocolat-banane
24h
MARS - La crème et le gâteau espagnol de ma grand-mère - Richard Toix
1h 5min
Croustade aux pommes
50 Min
Clafoutis aux fruits rouges
55 Min
Amandine aux abricots
1 Std. 30 Min
Flaugnarde aux poires
50 Min
Clafoutis aux pommes et à la vanille
45 min