Opéra de foie gras

Opéra de foie gras

3.8 12 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 24u.
15 parts

Ingrediënten

La gelée au maury
  • feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
    2
  • de vin rouge type maury
    200 g
  • de chocolat noir amer
    20 g
Le biscuit aux noix
  • de sucre en poudre
    85 g
  • de fécule de maïs
    20 g
  • de cerneaux de noix
    75 g
  • œufs
    2
  • de beurre doux
    10 g
  • blancs d'œufs
    2
Le foie gras
  • foie gras de canard cru (400-500 g env.)
    1
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    2 c. à café
  • de vin rouge type maury
    40 g
  • de liqueur de café
    10 g
  • de cacao en poudre
    1 c. à café
  • de café instantané
    ½ c. à café
  • d'eau
    600 g

Voeding per 1 part

Calorieën 282.1 kcal / 1167.4 kJ
Eiwitten 4.5 g
Vetten 24.7 g
Koolhydraten 8.3 g
Vezels 0.8 g
Verzadigd vet 0 g
Natrium 0 mg

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...