Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La gelée au maury
- 2 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 200 g de vin rouge, type maury
- 20 g de chocolat noir amer
Le biscuit aux noix
- 85 g de sucre en poudre
- 20 g de fécule de maïs
- 75 g de cerneaux de noix
- 2 œufs
- 10 g de beurre doux
- 2 blancs d'œufs
Le foie gras
- 1 foie gras de canard cru (400-500 g env.)
- 2 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 40 g de vin rouge, type maury
- 10 g de liqueur de café
- 1 c. à café de cacao en poudre
- ½ c. à café de café instantané
- 600 g d'eau
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1167.4 kJ / 282.1 kcal
- Eiwitten
- 4.5 g
- Koolhydraten
- 8.3 g
- Vetten
- 24.7 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 0 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Foie gras de canard
72h
Bûche glacée litchi, griotte et pistache
12 Std.
Menu bluffant - Foie gras truffé à la vapeur et chutney de mangue épicé
13h 30min
Ballotine de poulet aux figues
1h
Pavés chocolat écume de menthe
3h
Le drômois
12hod. 45min
Eclairs aux petits pois et fromage frais
1h 30 min.
Bavarois crabe-avocat-gelée de pamplemousse, tuile au parmesan
3u. 15min
Mignardises comme un Irish coffee
4h 10min
Pâté de Pâques
2h
Nage de crustacés au champagne
1h 5min
Cuillères de langoustine au cognac
35 min