Confiture de vin aux épices

Confiture de vin aux épices

3.8 12 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 12u.
2 bocaux

Ingrediënten

  • 370 g de vin blanc bourgogne ou beaujolais de préférence
    370 g de vin rouge
  • 2 bâtons de cannelle
  • 2 étoiles de badiane
  • 4 clous de girofle
  • 500 g de sucre à confiture

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 bocal

Eiwitten 0.1 g
Calorieën 4521 kJ / 1062 kcal
Vetten 0 g
Vezels 0 g
Koolhydraten 252 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...