![JANVIER Îles flottantes pom-Passion - Eric Guérin JANVIER Îles flottantes pom-Passion - Eric Guérin](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/9C1C33BF-C828-4359-8C11-656287DA32D8/Derivates/D6938A91-91FF-4D2E-88AB-753CB369D889.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La crème anglaise Passion
- 16 fruits de la Passion (120 g de jus env.)
- 110 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 2 jaunes d'œufs
- 25 g de sucre en poudre
La gelée pom-Passion
- 1 feuille de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 12 fruits de la Passion (100 g de jus env.)
- 100 g de jus de pomme verte
- 1 g d'agar-agar (½ sachet)
La meringue
- 90 g de blanc d'œuf (3 œufs moyens)
- 160 g de sucre en poudre
- 10 g de manzana
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2166 kJ / 516 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 66.5 g
- Vetten
- 10.5 g
- Vezels
- 36.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Paris-brest en bouchée
2 Std. 35 Min
Flan de chèvre aux petits pois, mayonnaise d'avocat
3 Std. 25 Min
Meringues au café et ganache chocolat-café
3 Std. 20 Min
Dessert meringué comme un mojito
9h
Saveur de la mer au vert des prés (Demi-finale Thermostars 2017 - Zone 4)
2 godz.
Brochettes de gambas croustillantes, sauce à la mangue
30min
Œuf en robe verte, topinambour et sabayon acidulé (Zone 8)
Geen beoordelingen
JANVIER - Crème caramel exotique - Eric Guérin
3 Std. 45 Min
Sphère comme une orange sanguine
18 godz.
Mai - Crémeux meringué griotte violette
30min
Sabayon de fruits exotiques
30min
Bavarois crabe-avocat-gelée de pamplemousse, tuile au parmesan
3h 15min