Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La crème anglaise Passion
- 16 fruits de la Passion (120 g de jus env.)
- 110 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 2 jaunes d'œufs
- 25 g de sucre en poudre
La gelée pom-Passion
- 1 feuille de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 12 fruits de la Passion (100 g de jus env.)
- 100 g de jus de pomme verte
- 1 g d'agar-agar (½ sachet)
La meringue
- 90 g de blanc d'œuf (3 œufs moyens)
- 160 g de sucre en poudre
- 10 g de manzana
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2166 kJ / 516 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 66.5 g
- Vetten
- 10.5 g
- Vezels
- 36.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sabayon aux abricots et aux amaretti
20 Min
Omelette norvégienne revisitée
5h
Eclairs caramel beurre salé
24h
Paris-brest en bouchée
2 godz. 35 min
Soupe de fruits rouges
2h 10min
Ile flottante printanière et son cœur au trésor (Zone 4)
1 Std. 45 Min
OCTOBRE - Gâteau de Savoie - Christophe Aribert
1h
JANVIER - Crème caramel exotique - Eric Guérin
3 Std. 45 Min
Glace au chocolat et piment jalapeño
13h 15min
NOVEMBRE Blanquette de veau au chou-fleur - Eric Guérin
1 Std. 30 Min
Sorbet Cuba libre
4u. 50min
Dessert : pomme d'amour
6óra