Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g de sucre en poudre, et un peu pour les ramequins
- le zeste d'un citron jaune non traité
- le zeste d'une orange non traitée
- le zeste d'un citron vert non traité
- 4 œufs
- 200 g de fromage frais, type Philadelphia®
- 20 g de beurre doux mou, pour les ramequins
- 30 g de sucre glace maison
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 630 kJ / 151 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 8 g
Alternatieve recepten
Sabayon aux raisins
15min
Tuiles à la pistache
12 Std.
Menu light - Petites crèmes vapeur à l'orange, aux épices et sirop d'orange
4h 5min
Gratin de raisin en sabayon
20min
JANVIER - Crème caramel exotique - Eric Guérin
3h 45min
Blanc-manger coco et fruits exotiques
12 Std.
Mousse aux nectarines
2 Std. 45 Min
Sabayon aux abricots et aux amaretti
20min
Gratin aux fruits rouges
20min
Gratin au sabayon et aux fruits rouges
15min
Mousse citron vert-basilic
2 godz. 30 min
Blanc-manger coco-ananas
4h 15min