Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 rouleaux de réglisse
- 450 g d'eau
- 1 foie gras de canard cru (400-500 g)
- 2 c. à café de sel
- ½ c. à café de poivre moulu
- 50 g de porto rouge
- 6 figues sèches
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 481 kJ / 115 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 37 g
Alternatieve recepten
Foie gras de canard
72 godz.
Foie-gras mi-cuit
50h
Foie gras au piment d'Espelette
72 godz.
Foie gras aux figues et à l'armagnac
13 godz. 30 min
Chutney à la mangue
4 godz.
Brochettes de foie gras, mangue et pain d'épices
2h 30min
Foie gras au café et aux pruneaux
1h 35min
Rillettes de canard
2h 30min
Magret de canard aux châtaignes, sauce aux airelles
55 min
Menu bluffant - Foie gras truffé à la vapeur et chutney de mangue épicé
13 godz. 30 min
Croustillant de sarrasin aux escargots, crème à l'ail
2 Std. 40 Min
Omelette norvégienne revisitée
5 godz.